BINNENKORT START ONZE VEILING WEER ! TOT -90% KORTING   

WELKOM BIJ ONZE VEILING !

Regelmatig houden we bij Queen Yelien een VEILING…
Hierbij worden onze laatste stuks uit de collectie aan een spotprijs geveild. Voor meer informatie mag u me altijd contacteren ! Veel succes met de volgende veilingen en bied zeker mee, want weg = weg.

Wat zijn de veiling-voorwaarden ???

Bieden kan zolang de veiling loopt

Vanaf de moment dat de eindtijd verstreken is, is het niet meer mogelijk om uw bod uit te brengen. U dient dan te wachten tot er een nieuwe veiling geopend wordt.Enkel biedingen tijdens een lopende veiling zijn geldig en de klant kan het artikel aankopen aan de prijs die aangeboden wordt.
Dit werkt niet met terugwerkende kracht.

Reservatie van het artikel gedurende 14 dagen

Het artikel waarop u geboden heeft, wordt 14 dagen gereserveerd. Tijdens deze 14 dagen heeft u het recht om af te zien van de aankoop. Indien u wenst af te zien van de aankoop, dient u dit binnen deze termijn te melden en zal het artikel opnieuw aangeboden worden in een nieuwe veiling.

Geldige biedingen tijdens onze veiling

Wanneer een veiling geopend is, kan u een bod uitbrengen. Een geldig bod is een bieding vanuit uw eigen Facebook-account, gevolgd door de eventuele gewenste maat en het bedrag dat u wenst te bieden. Zolang de veiling niet afgesloten is, kan elke andere bieder een hoger bod uitbrengen.

Biedingen lager dan het startbod zijn niet geldig

Elke bieding die lager is dan het startbod of lager dan een eerder (hoger) uitgebracht bod, zijn niet geldig. Er wordt telkens met min. 1 euro hoger geboden. Biedingen met halve euro’s worden eveneens niet aanvaard.

Exclusieve verzendkosten

Nadat de veiling afgelopen is en u de hoogste bieding gedaan heeft, ontvangt u binnen de 24u uw proforma. Hierop worden apart verzendkosten berekend. Deze zijn dus niet inbegrepen in de veilingprijs.

Je bestelling wordt na ontvangst van betaling verstuurd

Bij onze veilingen geldt de regel dat de artikelen pas verzonden worden, nadat de betaling hiervoor ontvangen is. Na ontvangst van uw betaling, wordt uw zending onmiddellijk doorgestuurd.

Hou het sportief en beleefd

Wees sportief en gebruik geen negatieve commentaar tegenover de andere bieders. Iedereen wil natuurlijk graag de winnaar zijn van haar favoriet artikel, maar wij houden van respect en beleefdheid. Zo is het kopen voor iedereen aangenaam. 😉

Veel succes en koopplezier !!!

Latest news

Opendeurdag

Op zaterdag 29 en zondag 30 september houden we een OPENDEURDAG. Iedereen is welkom om [...]

Grand Opening

De afgelopen week was het eindelijk zover !  Na een paar maanden voorbereidingen en lange [...]

Fashiontips bij warm weer

De temperaturen blijven maar stijgen, wat trek ik aan ? Je zal je de afgelopen [...]